ADO Den Haag - FC Emmen

In de Eerste Divisie-wedstrijd vrijdag tussen ADO Den Haag en FC Emmen, is ADO al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 2-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 3-0 overwinning. De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Henk Veerman scoorde in de 15de minuut, met een assist van Daryl van Mieghem. Lasse Vigen bracht in de 36ste minuut ADO Den Haag op 2-0, op aangeven van Justin Che. Jort van der Sande diepte de voorsprong uit in de in de 95ste minuut minuut. ADO Den Haag heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl FC Emmen vijf nederlagen heeft. Op vrijdag 2 februari om 20.00 uur speelt ADO Den Haag bij TOP Oss in het Frans Heesen Stadion.