Willem II - FC Emmen

Eén goede reeks werd voortgezet en een andere eindigde, met het verlies van Willem II tegen FC Emmen in de Eerste Divisie. Willem II won voor de vierde keer op rij, Emmen heeft voor het eerst verloren na zes overwinningen: 3-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Jeredy Hilterman zich gelden toen hij scoorde, op aangeven van Nick Doodeman, en Willem II op voorsprong bracht. Jeremy Bokila diepte de voorsprong van Willem II uit in de 80ste minuut. Willem II vond het net nogmaals via Bokila, met een assist van Niels van Berkel, in de 84ste minuut. Willem II heeft nu vier wedstrijden achter elkaar gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft Willem II vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl FC Emmen drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Willem II speelt de eerstvolgende wedstrijd op vrijdag 8 december om 20.00 uur op bezoek bij ADO Den Haag in het Bingoal Stadion.