FC Emmen - NAC Breda

Het publiek in het De Oude Meerdijk heeft zaterdag een wedstrijd met twee gezichten gezien. FC Emmen leek de wedstrijd lange tijd onder controle te hebben, maar NAC Breda zorgde voor een indrukwekkende comeback: van 2-0 naar 2-3. FC Emmen kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Jari Vlak scoorde na 7 minuten, op aangeven van Piotr Parzyszek. Vlak bracht in de 38ste minuut FC Emmen op 2-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Matthew Garbett namens NAC Breda na een assist van Casper Staring. Elías Már Ómarsson maakte gelijk namens NAC Breda in de 72ste minuut. Martin Koscelník maakte het beslissende doelpunt in de 77ste minuut. NAC Breda draaide daarmee de rollen om. In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Emmen vijf keer verloren, terwijl NAC Breda drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning van NAC Breda met één doelpunt verschil. Volgende tegenstander voor NAC Breda is Helmond Sport. De teams spelen tegen elkaar op vrijdag 26 januari om 20.00 uur in het GS Staalwerken Stadion.