NAC Breda - Willem II

Willem II heeft de uitwedstrijd tegen NAC Breda gewonnen. Willem II kwam in de eerste helft op een voorsprong van 2-0 en gaf die na rust niet meer uit handen. Uiteindelijk werd het 2-1. Het bezoekende team opende de score in de negende minuut via Jeredy Hilterman, op aangeven van Nick Doodeman. Hilterman bracht in de 33ste minuut Willem II op 2-0. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor NAC Breda werd in de 90ste minuut gemaakt door Thomas Marijnissen, met een assist van Tom Boere. Voor Willem II was het de zevende ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft NAC Breda drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Willem II vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de tweede nederlaag met één doelpunt verschil van NAC Breda dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Willem II met één doelpunt verschil. De volgende wedstrijd voor NAC Breda is uit tegen FC Emmen. De teams staan op zaterdag 13 januari om 16.30 uur tegenover elkaar. Willem II neemt het vrijdag 12 januari om 20.00 uur uit op tegen TOP Oss.