Willem II - Helmond Sport

Willem II heeft sterk gespeeld in de Eerste Divisie, zet goede vorm voort op vrijdag en verslaat Helmond Sport met 4-1 in de thuiswedstrijd. Deze uitslag betekent acht opeenvolgende overwinningen. Na een half uur nam Willem II de leiding, toen Ringo Meerveld scoorde, met een assist van Jeredy Hilterman. Helmond Sport maakte gelijk net voor het rustsignaal toen Martijn Kaars scoorde. Direct na de rust bracht Thijs Oosting Willem II opnieuw op voorsprong. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Hilterman en voerde de score verder op. Jeremy Bokila vergrootte in de 69ste minuut de voorsprong voor Willem II. Voor Willem II was het de zesde ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Willem II vier overwinningen behaald en één keer gelijkgespeeld, terwijl Helmond Sport één overwinning en vier nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt Willem II op vrijdag 22 december om 20.00 uur bij NAC Breda. Helmond Sport ontvangt zaterdag 23 december om 18.45 uur Roda JC.