VVV-Venlo - ADO Den Haag

Al in de eerste helft is VVV op voorsprong gekomen in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag in de Eerste Divisie. De 2-1 voorsprong in de rust bleef in tact na een doelpuntloze tweede helft. VVV startte goed en nam na 17 minuten de leiding via Elias Sierra-Cappelleti, met een assist van Martijn Berden. Jort van der Sande bracht in de 20ste minuut ADO Den Haag op gelijke hoogte, op aangeven van Tyrese Asante. Rick Ketting bracht in de 39ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong, op aangeven van Robert Klaasen. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-1 zege voor VVV. In de laatste vijf wedstrijden heeft VVV drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl ADO Den Haag drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van VVV dit seizoen. De nederlaag was ook voor ADO Den Haag de derde nederlaag met één doelpunt verschil. De Graafschap is de volgende tegenstander voor VVV in de uitwedstrijd. ADO Den Haag speelt een thuiswedstrijd tegen FC Emmen in het Bingoal Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 26 januari om 20.00 uur gespeeld.