VVV-Venlo - Telstar

VVV heeft vrijdag de thuiswedstrijd tegen Telstar in de Eerste Divisie met 2-1 gewonnen in het Covebo Stadion. De doelpuntenmakers voor VVV waren Kaastrup en Smans. VVV kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Smans scoorde na 14 minuten, met een assist van Robin Lathouwers. Zakaria Eddahchouri bracht in de 34ste minuut Telstar op gelijke hoogte. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Kaastrup de overwinning na een assist van Elias Sierra-Cappelleti. Telstar heeft voor de vijfde keer achter elkaar geen overwinning behaald. VVV heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Telstar één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van VVV dit seizoen. De nederlaag was ook voor Telstar de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt VVV op maandag 15 januari om 20.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Jong FC Utrecht. Telstar neemt het vrijdag 12 januari om 20.00 uur thuis op tegen Jong AZ.