TOP Oss - Willem II

Willem II is bezig met een goede reeks in de Eerste Divisie. In de uitwedstrijd tegen TOP Oss bleef de club voor de achtste wedstrijd achter elkaar ongeslagen. De wedstrijd in het Frans Heesen Stadion eindigde in 0-5. Er werd een vroege voorsprong genomen door Willem II via Ringo Meerveld na 14 minuten. Matthias Verreth bracht in de 43ste minuut Willem II op 2-0, op aangeven van Raffael Behounek. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Jeremy Bokila en vergrootte de voorsprong na een assist van Jesse Bosch. Vijf minuten later bouwde Willem II de voorsprong uit naar 4-0. Bokila passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Nick Doodeman. De uitploeg vond het doel nogmaals via Meerveld, met een assist van Michael de Leeuw, in de 71ste minuut. TOP Oss heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Willem II vier overwinningen en één gelijkspel heeft. In de volgende wedstrijd speelt TOP Oss thuis tegen Telstar op vrijdag 19 januari om 20.00 uur in het Frans Heesen Stadion. Willem II speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax in het Koning Willem II Stadion.