SC Cambuur - TOP Oss

De eerste helft van het duel in de Eerste Divisie tussen TOP Oss en Cambuur is maandag doelpuntloos gebleven, maar in de tweede helft trok thuisploeg TOP Oss het duel naar zich toe: 1-2. Het duurde tot de 75ste minuut voordat Remco Balk Cambuur op voorsprong bracht, met een assist van Michael Breij. Arthur Allemeersch maakte gelijk namens TOP Oss na een assist van Lars Nieuwpoort, in de 79ste minuut. Roshon van Eijma passeerde zes minuten later de doelman, op aangeven van Amine Rehmi, en kwam op voorsprong voor TOP Oss. Van Eijma voltooide zo de comeback van TOP Oss. In de laatste vijf wedstrijden heeft Cambuur twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl TOP Oss drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning van TOP Oss met één doelpunt verschil. Op vrijdag 2 februari om 20.00 uur speelt TOP Oss thuis tegen ADO Den Haag in het Frans Heesen Stadion.