SC Cambuur - MVV Maastricht

MVV is met 5-2 verslagen in haar uitwedstrijd tegen Cambuur in de Eerste Divisie-wedstrijd vrijdag. Roberts Uldrikis opende na slechts twee minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Remco Balk. Drie minuten later voerde Cambuur de score verder op. Uldrikis passeerde nog een keer de doelman, op aangeven van Michael Breij. Cambuur benutte na 11 minuten een kans en bracht de score op 3-0. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Fedde de Jong en bouwde de voorsprong uit na een assist van Balk. Breij voerde de voorsprong op in de 73ste minuut na een assist van Marcel Schaapman. Dailon Livramento milderde de achterstand van MVV na een assist van Ferre Slegers, in de 78ste minuut. MVV deed de tegenstander nogmaals pijn in de 80ste minuut van de wedstrijd toen Livramento weer scoorde, met een assist van Slegers, maar MVV was niet in staat om meer te scoren, dat bracht de uiteindelijke score op 5-2. In de laatste vijf wedstrijden heeft Cambuur twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl MVV drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Volgende tegenstander voor MVV is Jong FC Utrecht. De teams spelen tegen elkaar op vrijdag 19 januari om 20.00 uur in het De Geusselt.