FC Den Bosch - SC Cambuur

Na elf wedstrijden in de Eerste Divisie zonder winst heeft Den Bosch eindelijk weer punten gepakt. De wedstrijd tegen Cambuur leverde een 1-3 overwinning op. De thuisploeg nam een vroege voorsprong, toen Kacper Kostorz scoorde in de 12de minuut, met een assist van Jaron Vicario. Daarna was het lang wachten op een volgend doelpunt. Stan Maas vergrootte in de 68ste minuut de marge voor Den Bosch. Met nog negen minuten op de klok verkleinde Milan Smit de achterstand voor Cambuur, op aangeven van Daniël van Kaam. Maar Cambuur was niet in staat om meer te scoren. De uiteindelijke 3-1 voor Den Bosch werd gemaakt door Sebastiaan van Bakel, op aangeven van Mees Laros. In de laatste vijf wedstrijden heeft Den Bosch één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Cambuur twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Volgende tegenstander voor Den Bosch is Jong PSV. De teams spelen tegen elkaar op maandag 15 januari om 20.00 uur op PSV Campus De Herdgang.