FC Den Bosch - Jong Ajax

Jong Ajax keek bij de rust tegen een 3-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen Den Bosch in de Eerste Divisie. In de tweede helft kwam Ajax goed terug. Het duel eindigde uiteindelijk in 3-3. Kacper Kostorz opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Stan Maas. Vijf minuten later voerde Den Bosch de score verder op. Kostorz passeerde nog een keer de doelman, met een assist van Ilias Boumassaoudi. Drie minuten later passeerde Tristan Gooijer de doelman, op aangeven van Nassef Chourak, en verkleinde Jong Ajax de marge naar 2-1. Rik Mulders bracht in de 39ste minuut Den Bosch op 3-1, met een assist van Kostorz. Met nog zeven minuten op de klok maakte Gooijer zijn tweede doelpunt, op aangeven van Raphaël Sarfo. De gelijkmaker voor Jong Ajax werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Mika Godts. Den Bosch heeft al negen wedstrijden op rij niet gewonnen. Den Bosch heeft in de laatste vijf wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Jong Ajax drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het tweede gelijkspel van Den Bosch dit seizoen. Op 11 december om 20.00 uur staat de uitwedstrijd tussen Den Bosch en Jong AZ op het AFAS Trainingscomplex op het programma. Die dag treft Jong Ajax in eigen huis Jong FC Utrecht in het Sportpark De Toekomst.