Schrik om Godts: Ajax-talent per brancard van het veld

De wedstrijd tussen FC Den Bosch en Jong Ajax was vrijdagavond een voetbalfeest, maar de avond in De Vliert eindigde in mineur. Ajax-talent Mika Godts moest het Bossche kunstgras in blessuretijd per brancard verlaten.

FC Den Bosch
3 - 3
Jong Ajax
Jong Ajax

De Leuvenaar had enkele minuten daarvoor de eindstand op 3-3 bepaald door kalmpjes een strafschop te benutten. Het misfortuin trof hem aan de zijkant van het veld, zonder een tegenstander in de buurt ging Godts ineens naar de grond. Enkele minuten later werd hij met een brancard naar de kant gedragen.

Over de ernst van de kwetsuur zal in de komende dagen meer duidelijk worden, maar de beweging die de knie van de jonge Belg maakte, doet weinig goeds vermoeden.