USV Hercules - SC Cambuur

De wedstrijd tussen USV Hercules en Cambuur in de KNVB Beker 8th Finals stond na de eerste twee delen gelijkspel, maar in het derde deel is het Cambuur gelukt door te breken en een 4-3 winst te behalen. Oussama Lahri opende na slechts drie minuten de score voor de thuisploeg. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Lahri en voerde de score verder op na een assist van Tim Pieters. Milan Smit verkleinde de achterstand van Cambuur in de 80ste minuut. Met nog acht minuten te spelen maakte Matthias Nartey gelijk voor Cambuur, op aangeven van Roberts Uldrikis. Maar Cambuur had nog tijd voor een extra doelpunt. Smit vond het net opnieuw in de 93ste minuut, met een assist van Wiebe Kooistra. De gelijkmaker werd gemaakt toen Mitchell Zwart scoorde voor USV Hercules, op aangeven van Max Fichtinger. Cambuur doelpunt om de wedstrijd te bepalen toen Michael Breij het laatste doelpunt van de wedstrijd maakte, met een assist van Uldrikis, in de 121ste minuut. De wedstrijd stond gelijk na de eerste helft, maar in de tweede helft haalde Cambuur de winst binnen.