FC Eindhoven - MVV Maastricht

Na een doelpuntloze eerste helft heeft MVV de wedstrijd tegen Eindhoven in het tweede deel gecontroleerd. Uiteindelijk won MVV de uitwedstrijd in de Eerste Divisie vrijdag met 3-0. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Nicky Souren zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Bryan Smeets, en MVV op voorsprong bracht. De 2-0 werd gemaakt toen Smeets het net vond voor MVV. MVV scoorde na 88 minuten en zette zo de score op 0-3. Het is de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Eindhoven. In de laatste vijf wedstrijden heeft Eindhoven één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl MVV drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. FC Emmen is de volgende tegenstander voor Eindhoven in de uitwedstrijd. MVV speelt een thuiswedstrijd tegen Telstar in het De Geusselt. Beide wedstrijden worden op vrijdag 2 februari om 20.00 uur gespeeld.