NAC Breda - FC Eindhoven

Eindhoven keek bij de rust tegen een 2-0 achterstand aan in de wedstrijd tegen NAC Breda in de Eerste Divisie. In de tweede helft kwam Eindhoven goed terug. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2. Dominik Janosek opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg. Janosek bracht in de 44ste minuut NAC Breda op 2-0, op aangeven van Aimé Omgba. August Priske verkleinde de achterstand van Eindhoven na een assist van Tibo Persyn, in de 76ste minuut. Met nog zes minuten op de klok maakte Priske zijn tweede doelpunt, met een assist van Pjotr Kestens. Eindhoven heeft al zes wedstrijden achter elkaar niet gewonnen. In de laatste vijf wedstrijden heeft NAC Breda één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Eindhoven twee keer gelijkgespeeld en drie nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van NAC Breda dit seizoen. De volgende speeldag speelt NAC Breda op vrijdag 16 februari om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen Telstar. Eindhoven ontvangt zondag 18 februari om 16.45 uur Groningen.