De Graafschap - VVV-Venlo

De Graafschap won vrijdag van VVV in de Eerste Divisie-wedstrijd. De Graafschap won het duel met 3-0. Eén speler van VVV kreeg een rode kaart. In de 32ste minuut nam De Graafschap de leiding via Devin Haen, met een assist van David Flakus Bosilj. Jeffry Fortes voerde in de 55ste minuut de score verder op voor De Graafschap. De Graafschap vergrootte de voorsprong verder, toen Ralf Seuntjens scoorde, op aangeven van Mimoun Mahi, in de 84ste minuut. Een rode kaart in de 89ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Jan de Boer van VVV. De Graafschap heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl VVV twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. De Graafschap speelt in de volgende wedstrijd uit tegen NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion, VVV treft Jong PSV in de thuiswedstrijd in het Covebo Stadion. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 2 februari om 20.00 uur.