De Graafschap - Jong PSV

De Graafschap heeft maandag Jong PSV verslagen in een thuiswedstrijd in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 4-2. Xandro Schenk opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Donny Warmerdam. De Graafschap bouwde de marge vroeg in de wedstrijd nog verder uit naar 2-0 toen Tristan van Gilst scoorde, met een assist van Simon Colyn, in de 15de minuut. In de 24ste minuut verkleinde Tai Abed na een assist van Isaac Babadi, de achterstand voor Jong PSV. Van Gilst bracht in de 38ste minuut de thuisploeg op 3-1, op aangeven van Colyn. Met nog vijf minuten te spelen verkleinde Dantaye Gilbert de achterstand voor Jong PSV, met een assist van Babadi. Maar Jong PSV was niet in staat om meer te scoren. De uiteindelijke 4-2 voor De Graafschap werd vlak voor tijd gemaakt door Mimoun Mahi. Het is de negende wedstrijd zonder overwinning op rij voor Jong PSV. In de laatste vijf wedstrijden heeft De Graafschap drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Jong PSV drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. In de volgende wedstrijd speelt De Graafschap op vrijdag 26 januari om 20.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen VVV. Jong PSV ontvangt maandag 29 januari om 20.00 uur Willem II.