Helmond Sport - Jong PSV

Het is lang geleden dat Jong PSV nog gewonnen heeft in de Eerste Divisie. De uitwedstrijd tegen Helmond Sport heeft daar geen verandering in gebracht. Het duel in het GS Staalwerken Stadion eindigde in 2-2 en daarmee heeft Eindhoven al acht keer achter elkaar niet gewonnen. De thuisploeg kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Giannis Botos scoorde in de 12de minuut, met een assist van Anthony van den Hurk. Jevon Simons bracht in de 27ste minuut Jong PSV op gelijke hoogte, op aangeven van Fredrik Oppegård. Van den Hurk bracht in de 36ste minuut de thuisploeg opnieuw op voorsprong, op aangeven van Michel-Simon Ludwig. Wessel Kuhn maakte in de 69ste minuut gelijk namens Jong PSV. Helmond Sport heeft in de laatste vijf wedstrijden twee keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Jong PSV drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van Helmond Sport dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Helmond Sport op vrijdag 26 januari om 20.00 uur, in een thuiswedstrijd, tegen NAC Breda. Jong PSV speelt maandag 22 januari om 20.00 uur uit tegen De Graafschap.