FC Dordrecht - Helmond Sport

In de Eerste Divisie heeft vrijdag Dordrecht het thuisduel tegen Helmond Sport gewonnen. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna Dordrecht in de tweede helft uitliep naar 2-0. Shiloh 't Zand opende na slechts vier minuten de score voor de thuisploeg uit een voorzet van Ilias Sebaoui. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde René Kriwak en voerde de voorsprong op na een assist van Sebaoui. Voor Helmond Sport was het de vierde wedstrijd op rij zonder overwinning. Dordrecht heeft in de laatste vijf wedstrijden drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Helmond Sport één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. De volgende speeldag speelt Dordrecht op maandag 22 januari om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen Jong AZ. Helmond Sport ontvangt vrijdag 19 januari om 20.00 uur Jong PSV.