Jong PSV - FC Den Bosch

Het is lang geleden dat Jong PSV nog gewonnen heeft in de Eerste Divisie. De thuiswedstrijd tegen Den Bosch heeft daar geen verandering in gebracht. Het duel in het PSV Campus De Herdgang eindigde in 2-2 en daarmee heeft Eindhoven al zeven keer achter elkaar niet gewonnen. Het bezoekende team kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Kacper Kostorz scoorde in de 26ste minuut, op aangeven van Jaron Vicario. Jevon Simons maakte in de 54ste minuut gelijk namens Jong PSV. Jesper Uneken scoorde in de 67ste minuut, na een assist van Fredrik Oppegård. Maar Den Bosch had nog tijd voor een extra doelpunt. Kostorz vond het doel opnieuw met nog vier minuten te spelen, met een assist van Vicario. Jong PSV heeft in de laatste vijf wedstrijden drie keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Den Bosch één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Jong PSV dit seizoen. Jong PSV speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Helmond Sport in het GS Staalwerken Stadion, Den Bosch treft Roda JC in de thuiswedstrijd in Stadion De Vliert. Beide wedstrijden worden gespeeld op vrijdag 19 januari om 20.00 uur.