Roda JC Kerkrade - Jong PSV

De Eerste Divisie-wedstrijd tussen Jong PSV en Roda JC vrijdag eindigde met een 2-1 winst voor de thuisploeg in het Parkstad Limburg Stadion. De doelpuntenmakers van Roda JC waren Peña Zauner en Schmid. Eén speler van Jong PSV kreeg een rode kaart. Het bezoekende team opende de score in de zesde minuut na een doelpunt van Jason van Duiven, op aangeven van Jesper Uneken. In de 33ste minuut moest Jong PSV verder met een man minder toen Niek Schiks van het veld werd gestuurd met een rode kaart. Schmid bracht in de 42ste minuut Roda JC op gelijke hoogte, met een assist van Rodney Kongolo. Direct na de rust bracht Peña Zauner Roda JC op voorsprong. Het was de vijfde wedstrijd achter elkaar voor Jong PSV dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft Roda JC twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong PSV één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Dit was de derde overwinning met één doelpunt verschil van Roda JC dit seizoen. De nederlaag was ook voor Jong PSV de zesde nederlaag met één doelpunt verschil. Roda JC speelt in de volgende wedstrijd uit tegen FC Emmen op vrijdag 15 december om 20.00 uur in De Oude Meerdijk. Jong PSV speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Jong Ajax op PSV Campus De Herdgang.