SC Cambuur - VVV-Venlo

Cambuur en VVV hebben zaterdag de punten gedeeld in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 3-3. De score werd na 7 minuten geopend door Cambuur na een doelpunt van Roberts Uldrikis, op aangeven van Jhondly van der Meer. Cambuur scoorde na 10 minuten en maakte de score zo 2-0. Zeven minuten later passeerde Martijn Berden de doelman en poetste VVV iets van de achterstand weg en maakte de 2-1. Michalis Kosidis maakte gelijk na bijna een half uur, met een assist van Berden. Maar Cambuur had nog tijd voor een extra doelpunt. Uldrikis vond het doel opnieuw met nog twee minuten te spelen, op aangeven van Milan Smit. De gelijkmaker voor VVV werd vlak voor tijd gemaakt door Milan Robberechts, met een assist van Pepijn Doesburg. In de laatste vijf wedstrijden heeft Cambuur één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl VVV twee overwinningen, twee keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Op vrijdag 16 februari om 20.00 uur speelt VVV een uitwedstrijd tegen Dordrecht in het M-Scores Stadion.