Willem II - SC Cambuur

1 - 1
Expected goals2.3 - 1.2

Willem II en Cambuur hebben de punten gedeeld in het duel tussen beide teams in de Eerste Divisie. De eindstand was 1-1. De score werd na 7 minuten geopend door Cambuur na een doelpunt van Milan Smit. Thijs Oosting bracht in de 22ste minuut Willem II op gelijke hoogte. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Voor Willem II was het de elfde ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de laatste vijf wedstrijden heeft Willem II twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl Cambuur één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Willem II dit seizoen. Volgende tegenstander voor Willem II is De Graafschap. De teams spelen tegen elkaar op vrijdag 9 februari om 20.00 uur op Stadion De Vijverberg.