Willem II - Jong Ajax

1 - 1
Expected goals1.3 - 0.5

Willem II en Jong Ajax hebben vrijdag de buit gedeeld in de Eerste Divisie. Het duel eindigde in 1-1. De thuisploeg startte goed en nam in de 6de minuut de leiding na een doelpunt van Ringo Meerveld, met een assist van Nick Doodeman. Jong Ajax maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Gabriel Misehouy scoorde in de 14de minuut. De tweede helft verliep doelpuntloos, waardoor de wedstrijd eindigde op 1-1. Voor Willem II was het de negende ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Willem II drie overwinningen behaald en twee keer gelijkgespeeld, terwijl Jong Ajax één overwinning en vier keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het vierde gelijkspel van Willem II dit seizoen. De volgende speeldag speelt Willem II op maandag 29 januari om 20.00 uur in een uitwedstrijd tegen Jong PSV. Jong Ajax ontvangt maandag 22 januari om 20.00 uur Groningen.