Jong PSV - Willem II

Jong PSV en Willem II hebben de buit gedeeld in de wedstrijd tussen beide teams in de Eerste Divisie. De eindstand was 1-1. Voor de rust werd niet gescoord en het duurde tot de 66ste minuut tot Isaac Babadi scoorde, op aangeven van Koen Jansen, en zo Jong PSV op voorsprong bracht. De gelijkmaker voor Willem II werd gemaakt door Rúnar Sigurgeirsson. Voor Willem II was het de tiende ongeslagen wedstrijd op rij. Het is de tiende wedstrijd zonder overwinning achter elkaar voor Jong PSV. Jong PSV heeft in de laatste vijf wedstrijden vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Willem II drie overwinningen en twee keer gelijkgespeeld heeft. Dit was het zesde gelijkspel van Jong PSV dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Jong PSV uit tegen VVV op vrijdag 2 februari om 20.00 uur in het Covebo Stadion. Willem II speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Cambuur in het Koning Willem II Stadion.