VVV-Venlo - Jong PSV

VVV heeft vrijdag drie keer gescoord in de thuiswedstrijd tegen Jong PSV in de Eerste Divisie. De wedstrijd eindigde in 3-2. VVV eindigde de wedstrijd met 10 spelers. VVV startte goed en nam na 7 minuten de leiding na een doelpunt van Thijme Verheijen, op aangeven van Martijn Berden. Jevon Simons maakte gelijk na meer dan een half uur, met een assist van Koen Jansen. Direct na de rust vond Verheijen het doel voor een tweede keer en bracht VVV opnieuw op voorsprong. Een rode kaart in de 64ste minuut betekende het einde van de wedstrijd voor Richard Sedlácek van VVV. Mylian Jiménez maakte in de 65ste minuut gelijk namens Jong PSV. Het beslissende doelpunt voor VVV werd gemaakt door Pepijn Doesburg, op aangeven van Levi Smans. Het was de elfde wedstrijd op rij voor Jong PSV dat er niet gewonnen werd. In de laatste vijf wedstrijden heeft VVV drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Jong PSV drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft. Dit was de vijfde overwinning met één doelpunt verschil van VVV dit seizoen. De nederlaag was ook voor Jong PSV de zevende nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd speelt VVV uit tegen Cambuur. Deze ontmoeting vindt plaats op zaterdag 10 februari om 16.30 uur. Jong PSV speelt vrijdag 9 februari om 20.00 uur thuis tegen FC Emmen.