FC Dordrecht - VVV-Venlo

1 - 0
Expected goals1.2 - 0.3

Dordrecht heeft de thuiswedstrijd tegen VVV in de Eerste Divisie met 1-0 gewonnen. Eén speler van VVV kreeg een rode kaart. Mathis Suray van Dordrecht maakte in de 63ste minuut het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0. In de 74ste minuut werd Roel Janssen van VVV van het veld gestuurd met een rode kaart. In de laatste vijf wedstrijden heeft Dordrecht twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl VVV twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de vierde overwinning met één doelpunt verschil van Dordrecht dit seizoen. De nederlaag was ook voor VVV de vierde nederlaag met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd gaat Dordrecht op maandag 26 februari om 20.00 uur op bezoek bij Jong PSV. VVV ontvangt vrijdag 23 februari om 20.00 uur Eindhoven.