Roda JC Kerkrade - FC Dordrecht

Roda JC heeft vrijdag de thuiswedstrijd tegen Dordrecht in de Eerste Divisie met 4-1 gewonnen. Er werd een vroege voorsprong genomen door de thuisploeg via Rodney Kongolo na 18 minuten, op aangeven van Arjen van der Heide. Direct na de rust vergrootte Václav Sejk de voorsprong van Roda JC. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Shiloh 't Zand namens Dordrecht na een assist van Mathis Suray. Maar Dordrecht was niet in staat om meer goals te maken. De 3-1 werd gemaakt toen Joey Müller het net vond voor Roda JC, met een assist van Maximilian Schmid. Maar Roda JC had nog tijd voor een extra doelpunt. Müller scoorde opnieuw in de 96ste minuut. In de laatste vijf wedstrijden heeft Roda JC twee overwinningen behaald, twee keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Dordrecht twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Roda JC speelt op 16 februari om 20.00 uur een thuiswedstrijd tegen FC Emmen in het Parkstad Limburg Stadion. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Dordrecht tegen VVV in het M-Scores Stadion op het programma.