Jong Ajax - FC Dordrecht

Dordrecht keek bij de rust tegen een 2-1 achterstand aan in de wedstrijd tegen Jong Ajax in de Eerste Divisie. In de tweede helft kwam Dordrecht goed terug. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-2. Dordrecht begon de wedstrijd goed en nam na 6 minuten de leiding na een doelpunt van Mathis Suray. Jong Ajax maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Jaydon Banel scoorde, met een assist van Nassef Chourak, in de 15de minuut. Julian Brandes bracht in de 21ste minuut de thuisploeg op voorsprong, op aangeven van Banel. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog bijna een half uur te gaan maakte Ilias Bronkhorst gelijk namens Dordrecht na een assist van Ilias Sebaoui. Jong Ajax heeft voor de vijfde keer achter elkaar geen overwinning behaald. Jong Ajax heeft in de laatste vijf wedstrijden vier keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Dordrecht drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was het negende gelijkspel van Jong Ajax dit seizoen. In de volgende wedstrijd speelt Jong Ajax op maandag 5 februari om 20.00 uur bij Jong FC Utrecht. Dordrecht ontvangt vrijdag 2 februari om 20.00 uur Groningen.