Willem II - ADO Den Haag

Willem II heeft vrijdag de thuiswedstrijd in de Eerste Divisie tegen ADO Den Haag met 2-1 gewonnen. Thuisteam Willem II heeft in de eerste helft controle over de wedstrijd en leidt met 2-0. Ondanks een sterke comeback van ADO in de tweede helft hield Willem II stand. De score werd in de 11de minuut geopend door de thuisploeg na een doelpunt van Ringo Meerveld, met een assist van Raffael Behounek. Jesse Bosch bracht in de 16de minuut Willem II op 2-0, op aangeven van Meerveld. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 2-1 voor ADO Den Haag werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Timothy Derijck, op aangeven van Daryl van Mieghem. Dit resultaat was voor Willem II de dertiende ongeslagen wedstrijd op rij. In de laatste vijf wedstrijden heeft Willem II twee overwinningen behaald en drie keer gelijkgespeeld, terwijl ADO Den Haag drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde overwinning met één doelpunt verschil van Willem II dit seizoen. De nederlaag was ook voor ADO Den Haag de vierde nederlaag met één doelpunt verschil. Op 23 februari om 20.00 uur staat de thuiswedstrijd tussen Willem II en Roda JC in het Koning Willem II Stadion op het programma. Die dag speelt ADO Den Haag in eigen huis tegen MVV in het Bingoal Stadion.