De Graafschap - Willem II

In de Eerste Divisie-wedstrijd vrijdag tussen Willem II en De Graafschap, is Willem II al in de eerste helft op voorsprong gekomen. In de tweede helft blijft het team goed presteren. De 1-0-voorsprong bij de rust werd uiteindelijk afgesloten met een 2-0 winst. De score werd na 9 minuten geopend door het bezoekende team via Thijs Oosting. Direct na de rust vergrootte Ringo Meerveld de voorsprong van Willem II. Dat betekent dat Willem II nu twaalfde wedstrijden op rij ongeslagen is. In de laatste vijf wedstrijden heeft De Graafschap drie overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Willem II twee overwinningen en drie keer gelijkgespeeld heeft. Helmond Sport is de volgende tegenstander voor De Graafschap in de uitwedstrijd. Willem II speelt een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag in het Koning Willem II Stadion. Beide wedstrijden worden op vrijdag 16 februari om 20.00 uur gespeeld.