ADO Den Haag - FC Den Bosch

In de Eerste Divisie heeft zondag ADO Den Haag het thuisduel tegen Den Bosch gewonnen. In de eerste helft kwam de thuisploeg op een 1-0-voorsprong, waarna ADO in de tweede helft uitliep naar 3-0. Al vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong, toen Jari Vlak scoorde na 16 minuten, op aangeven van Kürsad Sürmeli. Het duurde lang tot er een volgende doelpunt te noteren viel. Met nog bijna een half uur te gaan scoorde Henk Veerman en voerde de voorsprong op na een assist van Daryl van Mieghem. ADO Den Haag vergrootte de voorsprong verder, toen Henri Koudossou scoorde, met een assist van Jort van der Sande, in de 92ste minuut. Het is de vijfde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Den Bosch. ADO Den Haag heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Den Bosch vier keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Op 16 februari speelt ADO Den Haag om 20.00 uur een uitwedstrijd tegen Willem II in het Koning Willem II Stadion. Op die dag staat de thuiswedstrijd van Den Bosch tegen Jong AZ in Stadion De Vliert op het programma.