Engeland

Manchester United - Fulham

Manchester United heeft zondag de thuiswedstrijd tegen Fulham in de Premier League met 2-1 gewonnen op Old Trafford. De doelpuntenmakers voor Manchester United waren Borges Fernandes en Sancho. De score werd in de 19de minuut geopend door Fulham na een doelpunt van Kenny Tete, op aangeven van Willian Borges da Silva. Sancho bracht in de 39ste minuut Manchester United op gelijke hoogte. Borges Fernandes maakte 2-1 in de 55ste minuut, met een assist van Frederico Rodrigues de Paula Santos. Bruno Fernandes voltooide zo de comeback van Manchester United. Dit betekent vier overwinningen op rij voor Manchester United. Manchester United heeft in de laatste vijf wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Fulham twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was de dertiende overwinning met één doelpunt verschil van Manchester United dit seizoen. De nederlaag was ook voor Fulham de dertiende nederlaag met één doelpunt verschil. Kenny Tete speelde de hele wedstrijd voor Fulham en scoorde één doelpunt en Wout Weghorst werd in de 77e minuut in het veld gebracht voor Manchester United. Tyrell Malacia (Manchester United) speelden de hele wedstrijd. De competitie is voor dit seizoen ten einde gekomen Manchester United eindigde in een derde plaats en Fulham op de tiende.