Engeland

Manchester United - Chelsea

In de Premier League heeft Manchester United het thuisduel tegen Chelsea donderdag gewonnen. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 2-0-voorsprong, waarna Man Utd in de tweede helft uitliep naar 4-1. Manchester United kwam vroeg in de wedstrijd op voorsprong, toen Casimiro scoorde na 6 minuten, met een assist van Christian Eriksen. Manchester United vergrootte de voorsprong naar 2-0 net voor het fluitsignaal toen Anthony Martial scoorde, op aangeven van Jadon Sancho. Bruno Fernandes voerde de score verder op in de 73ste minuut. Marcus Rashford diepte de voorsprong van Manchester United uit in de 78ste minuut. Het doelpunt dat de marge verkleinde naar 4-1 voor Chelsea werd gemaakt door João Félix Sequeira, met een assist van Hakim Ziyech. In de laatste vijf wedstrijden heeft Manchester United drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Chelsea één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Tyrell Malacia werd bij de rust in het veld gebracht en kreeg één gele kaart voor Manchester United. Met nog één ronde voor de boeg staat Manchester United op de derde plaats op de ranglijst en Chelsea bezet de twaalfde plaats. In de volgende wedstrijd speelt Manchester United thuis tegen Fulham op zondag 28 mei om 17.30 uur op Old Trafford. Chelsea speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen Newcastle United op Stamford Bridge.