Engeland

Chelsea - Brentford

De spelers van Brentford hebben de smaak van de overwinning weer te pakken gekregen nadat ze Chelsea met 0-2 versloegen in de uitwedstrijd. Het was de eerste gewonnen wedstrijd na zes duels op rij zonder winst voor Brentford in de Premier League. 0-1 kwam na een eigen doelpunt van César Azpilicueta in de 37e minuut. Bryan Mbeumo diepte de voorsprong van Brentford uit met een assist van Shandon Baptiste, in de 78ste minuut, dat bracht de uiteindelijke score op 0-2. Voor Chelsea was het de zesde wedstrijd op rij zonder overwinning. Chelsea heeft in de vijf laatste wedstrijden één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Brentford één overwinning, één gelijkspel en drie nederlagen heeft. Dit betekent dat Chelsea op de elfde plaats staat met 39 punten en dat Brentford op de negende plek staat met 47 punten. Chelsea heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Brentford. In de volgende wedstrijd speelt Chelsea op dinsdag 2 mei om 21.00 uur, in een uitwedstrijd, tegen Arsenal. Brentford ontvangt zaterdag 29 april om 16.00 uur Nottingham Forest.