Engeland

Bournemouth - Manchester United

Manchester United heeft de uitwedstrijd tegen AFC Bournemouth gewonnen. Het duel in de Premier League eindigde in 1-0. Al vroeg in de wedstrijd kwam het bezoekende team op voorsprong, toen Casimiro scoorde na 9 minuten. AFC Bournemouth heeft in de laatste vijf wedstrijden twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Manchester United drie overwinningen en twee nederlagen heeft. Dit was de zesde nederlaag met één doelpunt verschil van AFC Bournemouth dit seizoen. Dit was ook de twaalfde overwinning van Manchester United met één doelpunt verschil. Wout Weghorst werd in de 57e minuut in het veld gebracht voor Manchester United. Op dit moment heeft AFC Bournemouth 39 punten en staat op de veertiende plaats, terwijl Manchester United met 69 punten op de vierde positie staat. Manchester United heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan AFC Bournemouth. In de volgende wedstrijd speelt AFC Bournemouth op zondag 28 mei om 17.30 uur in een uitwedstrijd tegen Everton. Manchester United ontvangt donderdag 25 mei om 21.00 uur Chelsea.