Ten Hag ziet absolute uitblinker in dit seizoen: 'Hij blijft ons verrassen'

Reacties

Casemiro krijgt de complimenten van manager Erik ten Hag na de wedstrijd tegen AFC Bournemouth. De Braziliaan besliste het duel, maar is überhaupt aan een sterk seizoen bezig volgens Ten Hag.

Ten Hag ziet absolute uitblinker in dit seizoen: 'Hij blijft ons verrassen'
© Pro Shots
AFC Bournemouth
AFC Bournemouth
0 - 1
Manchester United
Manchester United

'Hij blijft ons verrassen', bekende de coach van Man Utd na de belangrijke zege in de Premier League. Casemiro bleek als transfer een schot in de roos voor de Engelsen. 'Hij is zo'n geweldige speler. We zochten naar een strateeg voor op het middenveld. Het is niet makkelijk om iemand te vinden die dat profiel heeft en bij het niveau van Manchester United past. We zijn erg blij dat we bij hem zijn uitgekomen', blikte Ten Hag terug op de transferzomer.

Aan de coach van Man Utd de vraag of Casemiro tot dusver voldoet aan de verwachtingen. 'Absoluut, hij overstijgt de verwachtingen zelfs. We kennen hem als iemand die de lijnen uitzet, zich positioneert en anticipeert. Hij onderschept veel ballen, wint zijn duels, vecht, houdt de ploeg bij elkaar', somde Ten Hag op bij Sky Sports. 'Maar ook in balbezit is hij belangrijk met zijn passing en het verdelen van het spel. En hij kan zelfs afmaken', doelde Ten Hag op de zes goals die de Braziliaan inmiddels maakte in Engelse dienst.

Bij de BBC schoof Ten Hag aan nog voordat de wedstrijd van Liverpool tegen Aston Villa was afgelopen. 'Het kan me niet schelen wat er in Liverpool gebeurt', antwoordde de Nederlander op de vraag of hij het slot van die wedstrijd in de gaten zou houden. 'Het gaat om onszelf, wij moeten ons werk doen.' Man Utd had zaterdag al een Champions League-ticket kunnen pakken, maar Liverpool stelde dat feestje uit door een punt te pakken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.