Engeland

Brighton & Hove Albion - Manchester United

Brighton & Hove Albion heeft de thuiswedstrijd tegen Manchester United in de Premier League donderdag met 1-0 gewonnen. Het enige doelpunt van de wedstrijd werd in de tweede helft gemaakt door Mac Allister. Een goal werd gescoord bij de eindstreep met -9 minuten te spelen, toen Alexis Mac Allister scoorde om het 1–0 te maken voor Brighton & Hove Albion. In de vijf laatste wedstrijden heeft Brighton & Hove Albion drie overwinningen behaald en twee keer verloren, terwijl Manchester United drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de zevende overwinning met één doelpunt verschil van Brighton & Hove Albion dit seizoen. De nederlaag was ook voor Manchester United de derde nederlaag met één doelpunt verschil. Wout Weghorst werd in de 84e minuut in het veld gebracht voor Manchester United. Brighton & Hove Albion staat op de zesde plek met 55 punten. Manchester United is de nummer 4 met 63 punten. Brighton & Hove Albion heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Manchester United. In de volgende wedstrijd speelt Brighton & Hove Albion op maandag 8 mei om 18.30 uur, in een thuiswedstrijd, tegen Everton. Manchester United ontvangt zondag 7 mei om 20.00 uur West Ham United.