Engeland

Manchester United - Wolverhampton Wanderers

Manchester United heeft de thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers in de Premier League zaterdag met 2-0 gewonnen dankzij doelpunten van Garnacho en Anthony Martial. Man Utd kwam in de 15de minuut op voorsprong door een doelpunt van Garnacho. In de 32ste minuut nam Manchester United de leiding via Martial, met een assist van Antony. De uiteindelijke 2-0 voor Manchester United werd helemaal aan het einde van de wedstrijd gemaakt door Garnacho, op aangeven van Bruno Fernandes. In de laatste vijf wedstrijden heeft Manchester United twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Wolverhampton Wanderers twee overwinningen en drie nederlagen heeft. Wout Weghorst werd in de 69e minuut in het veld gebracht voor Manchester United. Manchester United staat nu op de vierde plek met 66 punten, terwijl Wolverhampton Wanderers op de dertiende positie staat met 40 punten. Manchester United heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Wolverhampton Wanderers. AFC Bournemouth is de volgende tegenstander voor Manchester United in de uitwedstrijd. Wolverhampton Wanderers speelt een thuiswedstrijd tegen Everton in het Molineux Stadium. Beide wedstrijden worden op zaterdag 20 mei om 16.00 uur gespeeld.