Ten Hag krijgt domper te verwerken na slecht nieuws uit ziekenboeg

Reacties

Erik ten Hag heeft maandag een domper te verwerken gekregen. De manager van Manchester United kreeg slecht nieuws uit de ziekenboeg. Marcel Sabitzer is namelijk de rest van het seizoen uitgeschakeld.

Ten Hag krijgt domper te verwerken na slecht nieuws uit ziekenboeg
© Pro Shots

De Oostenrijker werd afgelopen winter gehuurd van Bayern München. Op het middenveld van Manchester United deed Sabitzer het naar behoren. In de wedstrijd tegen West Ham United raakte hij echter geblesseerd aan zijn knie. Die blessure betekent einde seizoen, meldt de club nu.

Het afgelopen halfjaar deed Ten Hag achttien keer een beroep op Sabitzer. Zeker tijdens de schorsing van Casemiro en de blessure van Christian Eriksen was de middenvelder een toegevoegde waarde. In het restant van het seizoen komt hij echter niet meer in actie.

Manchester United speelt nog drie competitiewedstrijden. De ploeg van Ten Hag verdedigt een voorsprong van vier punten op naaste belager Liverpool in de strijd om een Champions League-ticket. Sabitzer mist ook de FA Cup-finale. In de halve finale was hij nog trefzeker in de strafschoppenserie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.