Engeland

Chelsea - Nottingham Forest

Chelsea had bij de rust een 1-0 achterstand tegen Nottingham Forest in de wedstrijd in de Premier League gehad, maar in de tweede helft kwam Chelsea goed terug en slaagde erin om de gelijkmaker te scoren. Het duel eindigde in 2-2. Nottingham Forest opende de score in de 13de minuut via Taiwo Awoniyi, op aangeven van Renan Augusto Lodi dos Santos. Direct na de rust bracht Raheem Sterling Chelsea langszij. Zeven minuten later kwam Chelsea op voorsprong toen Sterling nog een keer de doelman passeerde, met een assist van Ruben Loftus-Cheek. Vier minuten later maakte Nottingham Forest gelijk toen Awoniyi nog een keer de doelman passeerde, op aangeven van Orel Mangala. In de laatste vijf wedstrijden heeft Chelsea één overwinning behaald, één keer gelijkgespeeld en drie keer verloren, terwijl Nottingham Forest twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het tiende gelijkspel van Chelsea dit seizoen. Chelsea staat op de elfde plek met 43 punten. Nottingham Forest is de nummer 16 met 34 punten. Chelsea heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Nottingham Forest. De volgende wedstrijd voor Chelsea is uit tegen Manchester City. De teams staan op zondag 21 mei om 17.00 uur tegenover elkaar. Nottingham Forest neemt het zaterdag 20 mei om 18.30 uur thuis op tegen Arsenal.