Engeland

Fulham - Crystal Palace

Thuisploeg Fulham en Crystal Palace hebben ieder een punt behaald in hun ontmoeting in de Premier League. Het duel eindigde in 2-2. Crystal Palace nam de leiding in de 34ste minuut via Odsonne Édouard, met een assist van Eberechi Eze. Fulham maakte gelijk net voor het fluitsignaal toen Aleksandar Mitrovic scoorde. Met nog bijna een half uur te gaan bracht Mitrovic Fulham op voorsprong met een assist van Willian Borges da Silva. Met nog zeven minuten te spelen maakte Joel Ward gelijk voor Crystal Palace, dat bracht de uiteindelijke score op 2-2. In de laatste vijf wedstrijden heeft Fulham twee overwinningen behaald, één keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Crystal Palace twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft. Dit was het zevende gelijkspel van Fulham dit seizoen. . Kenny Tete (Fulham) speelde de hele wedstrijd. Met nog één ronde voor de boeg staat Fulham op de tiende plaats op de ranglijst terwijl Crystal Palace de elfde plaats inneemt. Manchester United is de volgende tegenstander voor Fulham in de uitwedstrijd. Crystal Palace speelt een thuiswedstrijd tegen Nottingham Forest op Selhurst Park. Beide wedstrijden worden op zondag 28 mei om 17.30 uur gespeeld.