Engeland

Southampton - Fulham

0 - 2
Expected goals0.4 - 1.4

Het is een moeilijk seizoen geweest voor Southampton en na nog een nederlaag op zaterdag, degradatie van de Premier League was een feit. Het team verloor 0-2 in de thuiswedstrijd van Fulham. De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Carlos Vinícius Alves Morais zich gelden toen hij scoorde, met een assist van Harrison Reed, en Fulham op voorsprong bracht. Aleksandar Mitrovic vergrootte de voorsprong in de 72ste minuut met een assist van Harry Wilson. Southampton heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren. In de laatste vijf wedstrijden heeft Southampton één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Fulham twee overwinningen en drie nederlagen heeft. . Kenny Tete (Fulham) speelde de hele wedstrijd. Fulham staat nu op de negende plaats in de competitie. In de volgende wedstrijd gaat Southampton op zondag 21 mei om 15.00 uur op bezoek bij Brighton & Hove Albion. Fulham speelt zaterdag 20 mei om 16.00 uur thuis tegen Crystal Palace.