Engeland

Fulham - Manchester City

Manchester City heeft met 1-2 uit gewonnen tegen Fulham in de wedstrijd op zondag. De zege brengt ze naar de eerste plaats in de Premier League, met één punt voorsprong op Arsenal na 33 wedstrijden. Arsenal heeft ook één wedstrijd in eigen hand. Fulham blijft op de tiende plaats in de competitie staan. Erling Haaland opende na slechts drie minuten de score voor het bezoekende team scoorde. Fulham maakte vroeg in de wedstrijd gelijk toen Carlos Vinícius Alves Morais scoorde, op aangeven van Harry Wilson, in de 15de minuut. Julián Álvarez bracht in de 36ste minuut de uitploeg opnieuw een voorsprong, met een assist van Riyad Mahrez. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde met een 2-1 winst voor Manchester City. Door deze zege heeft Manchester City nu acht opeenvolgende overwinningen geboekt en is al acht wedstrijden ongeslagen. In de vijf laatste wedstrijden heeft Fulham twee overwinningen behaald en drie keer verloren, terwijl Manchester City vijf overwinningen heeft. Dit was de elfde nederlaag met één doelpunt verschil van Fulham dit seizoen. Dit was ook de vijfde overwinning van Manchester City met één doelpunt verschil. Kenny Tete speelde de hele wedstrijd voor Fulham en kreeg één gele kaart. Speelde de hele wedstrijd. Fulham speelt in de volgende wedstrijd uit tegen Liverpool op woensdag 3 mei om 21.00 uur op Anfield. Manchester City speelt op dezelfde dag een thuiswedstrijd tegen West Ham United in het Etihad Stadium.