Engeland

Manchester City - Leicester City

De wedstrijd was klaar voor een nieuwe Manchester City winst en er waren geen verrassingen aangezien het goed presterende team Leicester City heeft verslagen in de thuiswedstrijd. De 3-1 winst maakt het zes achter elkaar voor Man City. Terwijl Leicester verliezer aan de andere kant nu een directe nederlaag heeft geleden vier regelrechte nederlagen in de Premier League. John Stones opende na slechts vijf minuten de score voor de thuisploeg scoorde uit een voorzet van Rodrigo Hernández Cascante. Manchester City voerde de voorsprong vroeg in de wedstrijd op naar 2-0 toen Erling Haaland scoorde in de 13de minuut. De thuisploeg kwam op 3-0 toen Haaland nog een keer scoorde, met een assist van Kevin De Bruyne, in de 25ste minuut. Kelechi Iheanacho milderde de score Leicester City in de 75ste minuut. Maar Leicester City was niet bij machte vaker te scoren. Dit bracht de uiteindelijke score op 3-1. In de vijf laatste wedstrijden heeft Manchester City vijf overwinningen behaald, terwijl Leicester City één gelijkspel en vier nederlagen heeft. Manchester City staat na deze wedstrijd met 70 punten op de tweede plaats, terwijl Leicester City op de negentiende positie staat met 25 punten. Manchester City heeft één wedstrijd minder gespeeld dan Leicester City. De volgende speeldag speelt Manchester City op woensdag 26 april om 21.00 uur in eigen huis tegen Arsenal. Leicester City ontvangt zaterdag 22 april om 16.00 uur Wolverhampton Wanderers.