Engeland

Leicester City - Aston Villa

Het is lang geleden dat Leicester City voor de laatste keer heeft gewonnen in de Premier League. De thuiswedstrijd tegen Aston Villa heeft daar geen verandering in gebracht. Het duel in het King Power Stadium eindigde in 1-2 en daarmee heeft Leicester al zeven keer achter elkaar niet gewonnen. Het bezoekende team nam vroeg in de wedstrijd een voorsprong, toen Ollie Watkins scoorde na 24 minuten, op aangeven van Emiliano Buendía. Harvey Barnes bracht in de 35ste minuut Leicester City op gelijke hoogte, met een assist van Wout Faes. Het beslissende doelpunt voor Aston Villa werd in de laatste minuten gemaakt door Bertrand Traoré. Voor Aston Villa was het de zesde ongeslagen wedstrijd achter elkaar. In de vijf laatste wedstrijden heeft Leicester City één keer gelijkgespeeld en vier keer verloren, terwijl Aston Villa vier overwinningen en één gelijkspel heeft. Dit was de elfde nederlaag met één doelpunt verschil van Leicester City dit seizoen. Dit was ook de zevende overwinning van Aston Villa met één doelpunt verschil. Leicester City staat na deze wedstrijd op de negentiende plaats met 25 punten, terwijl Aston Villa de nummer 7 is met 44 punten. Leicester City speelt in de volgende wedstrijd thuis tegen AFC Bournemouth in het King Power Stadium, Aston Villa treft Nottingham Forest in de thuiswedstrijd op Villa Park. Beide wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 8 april om 16.00 uur.