Engeland

Leicester City - Chelsea

In de Premier League heeft Chelsea het uitduel tegen Leicester City zaterdag gewonnen. In de eerste helft kwamen de bezoekers op een 2-1-voorsprong, waarna Chelsea in de tweede helft uitliep naar 3-1.

Al vroeg in de wedstrijd nam Chelsea een voorsprong, toen Ben Chilwell scoorde na 11 minuten, met een assist van Kalidou Koulibaly.

Patson Daka bracht in de 39ste minuut Leicester City op gelijke hoogte, op aangeven van Ricardo Domingos Barbosa Pereira. Direct na de rust bracht Kai Havertz Chelsea opnieuw een voorsprong.

Mateo Kovacic diepte de voorsprong van Chelsea uit met een assist van Mykhailo Mudryk, in de 78ste minuut. Dit bracht de uiteindelijke score op 1-3.

Leicester City heeft nu vier wedstrijden achter elkaar verloren.

In de vijf laatste wedstrijden heeft Leicester City één overwinning behaald en vier keer verloren, terwijl Chelsea twee overwinningen, één gelijkspel en twee nederlagen heeft.

Met 24 punten staat Leicester City op de zestiende plaats, terwijl Chelsea met 37 punten op de tiende plek staat.

Op zaterdag 18 maart speelt Leicester City om 16.00 uur een uitwedstrijd tegen Brentford in het King Power Stadium. Chelsea speelt op dezelfde dag om 18.30 uur thuis tegen Everton op Stamford Bridge.