Engeland

Tottenham Hotspur - Chelsea

2 - 0
Expected goals0.8 - 0.4

Tottenham Hotspur heeft de thuiswedstrijd tegen Chelsea in de Premier League zondag met 2-0 gewonnen. Kane en Oliver Skipp zorgden beiden voor een doelpunt.

De eerste helft verliep doelpuntloos. Direct na de rust liet Skipp zich gelden toen hij scoorde en Tottenham Hotspur op voorsprong bracht.

Met nog acht minuten te spelen voerde Kane de score verder op voor Tottenham Hotspur, op aangeven van Eric Dier. Dit bracht de uiteindelijke score op 2-0.

Voor Chelsea was het de vijfde wedstrijd achter elkaar zonder overwinning.

Tottenham Hotspur heeft in de vijf laatste wedstrijden vier overwinningen behaald en één keer verloren, terwijl Chelsea drie keer gelijkgespeeld en twee nederlagen heeft.

Met 45 punten staat Tottenham Hotspur op de vierde plaats, terwijl Chelsea met 31 punten op de tiende plek staat. Chelsea heeft 1 wedstrijd minder gespeeld dan. Tottenham Hotspur

In de volgende wedstrijd, op zaterdag 4 maart om 16.00 uur, speelt Tottenham Hotspur bij Wolverhampton Wanderers. Chelsea speelt dan thuis tegen Leeds United op Stamford Bridge.