Engeland

West Ham United - Chelsea

West Ham United en Chelsea hebben zaterdag de buit gedeeld in de Premier League. Het duel eindigde in 1-1.

Er werd een vroege voorsprong genomen door het bezoekende team na een doelpunt van João Félix Sequeira na 16 minuten, met een assist van Enzo Fernández.

Emerson Palmieri dos Santos maakte gelijk na bijna een half uur, met een assist van Jarrod Bowen. De teams waren niet in staat om te scoren in de tweede helft, waardoor de wedstrijd eindigde 1-1.

In de vijf laatste wedstrijden heeft West Ham United één overwinning behaald, drie keer gelijkgespeeld en één keer verloren, terwijl Chelsea één overwinning, drie keer gelijkgespeeld en één nederlaag heeft. Dit was het vijfde gelijkspel van West Ham United dit seizoen.

West Ham United staat na deze wedstrijd op de zestiende plaats met 20 punten, terwijl Chelsea de nummer 9 is met 31 punten.

In de volgende wedstrijd gaat West Ham United op zondag 19 februari om 17.30 uur op bezoek bij Tottenham Hotspur. Chelsea ontvangt zaterdag 18 februari om 16.00 uur Southampton.